Как да се отървем от неприятните миризми в къщата

неприятните миризми в къщата

Ароматът трябва да освежава, затова поне веднъж на всеки седем дни трябва да помислите за почистване в детайли.

В тоалетната, банята, в мокрите помещения може да поставите пресни натурални аромати, които имат антисептични свойства.

  1. За да придадете свежест на бельото, добавете няколко капки масло от лавандула (роза, жасмин, евкалиптово масло) във водата, която се излива в ютията при гладене. Имайте предвид, че водата с ароматни масла няма да увреди бельото, тъй като етеричните масла не са мазни и не оставят следи върху тъканта.
  2. За да почистите повърхността от мазни петна и мръсотия и да добавите свежест в апартамента си, може да добавите 30 капки етерично масло към един литър оцет. За тази цел е подходящо ароматно масло от лимон. Получената течна смес трябва да се разклати внимателно и след избърсването й се обрива повърхността в кухнята и банята. Подходящ е за отстраняване на миризми от пепелника. Този състав не само ще почисти, но и ще осигури дезинфекция на всяка повърхност.
  3. За да почистите кухненските прибори като съдове и чайник, може да използвате течна смес. Благодарение на нея лесно може да се справите с боклука. Ако това не стане толкова лесно, опитайте с smetishte.com.

Достатъчно е да се изсипва малко смес в чайника или тенджерата с вряща вода и да се остави за един час. През това време вътрешната повърхност на съда е напълно чиста. Същият състав може да се излее в мивката на кухненската мивка и след няколко минути да се изпрати поток от гореща вода от чешмата. Този прост начин за премахване на миризми от мивката не струва скъпо.

  1. Ароматни масла подходящи за употреба, за да освежат въздуха на жилищните помещения. За да направите това, добавете малко масло към водата, използвана за пистолет. Може да използвате не само масло от лавандула, но и цитруси, канела и ванилия. Заедно с редовното излъчване, този прием ще позволи на дома ви да бъде свеж и приятен. Той е ефективен в борбата срещу цигарения дим. С малко усилия и вашия дом ще ухае дори приятно.
  2. Етеричните масла ще служат като отлични заместители на химикалите, използвани в борбата срещу вредните насекоми (като молци, кърлежи, комари). За разлика от покупката на продукти, които съдържат токсични вещества, етеричните масла няма да навредят на здравето на обитателите в апартамента.

Използвайте лавандула, евкалипт или етерично масло от кедър като инсектицид. Използвайки тези прости съвети. Опитайте с изхвърляне на стари мебели.

С тях може да се отървете от неприятните миризми и да се уверите, че в къщата има свежест.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *