Отстраняване на големи боклуци от апартамента

Един от въпросите, които често възникват по време на ремонтни работи и закупуване на нови мебели е отстраняване на едри отпадъци от апартамента.

И ако от дреболии, може да се отървете винаги и не отнемат много време, износът на едри отпадъци налага нужда големите усилия. Тогава се налагат услуги на професионалистите, работещи в специализирани фирми.

Изнасянето на голям боклук и мебели

В арсенала има всичко необходимо – опитен персонал, чисти носачи, шофьори, материални ресурси, чували, опаковъчни материали, висококачествено оборудване, превозни средства, контейнери, микробуси, и т.н. Това гарантира висока производителност на работа, както и бързо и точно отстраняване на големи отломки от апартамента.

Под голям отломките се разбира стари мебели (легла, дивани, маси, мебели и т.н.), тапицерия врати, цокли, линолеум, стени и прегради скрап, неизползвани домакински уреди, санитарен фаянс и други неща, чиито размери са над обичайните.

Износът на големи боклуци е съпроводен от редица проблемни, свързани с тези размери. На първо място, трябва да бъде пренесен на площадката, извън апартамента. За това е важно да се осигури проходимостта през вратите и арки. Ако това е мебелировка, първо трябва да я разглобите, да групирате съставни части по удобен начин за отстраняване, стени, рафтове и други подробности. Тапицираните мебели също трябва да бъдат разглобени. На този етап товарачите може да се нуждаят от специални инструменти за разглобяване на някои конструкции, както и от опаковъчни материали. В същото време се гарантира точността и целостта на околните предмети и повърхности.

Отстраняване на големи предмети е друг важен момент. Често такъв боклук не се вписва дори в товарния асансьор. В този случай той се спуска по стълбището. Естествено, колкото по-висок е етаж, толкова по-сложно е изпълнението. Само опитни товарачи ще могат точно да намалят ненужните големи боклуци, а да изнесат през входните врати, без да повредят.

Непосредственото отстраняване на големите отломки предполага необходимостта от специален транспорт. От фирма предоставят такива услуги, разполагат с необходимата транспортна база и ще осигурят камиона, който е най-подходящ за подобен тип, обем и количество отпадъци.

За да поръчате отстраняването на големи отломки от апартамента, трябва да се обадите на диспечера на специализирана фирма и да направите поръчка.

Цената на износа на големи боклуци от апартамента се влияе от много фактори. Първо, това е количеството, обемът и теглото на отпадъци, размерите, необходимостта от разглобяване на големи предмети, събирането и опаковането на боклука и отстраняването му. Важна точка при формирането на цената на тази услуга е необходимостта да се пусне боклукът надолу по стълбището, броят на етажите. Естествено, колкото по-висок е етажът, толкова по-скъпо ще бъде изкарването на боклука, а ако има асансьор, цената ще бъде фиксирана. Тя може да бъде и на датата и часа на поръчката, от спешността на работата и от други важни моменти.

По този начин, ако трябва да премахнете големи отломки от апартамента, потърсете тази услуга в специална компания. С професионалисти бързо и точно може да се отървете отне нужните боклуци и свързаните с тях проблеми. И цените винаги са минимални и напълно съответстват на обхвата на работата. Цената на тази услуга вижте тук: http://www.xn--80apb8af1ae.com/цени.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *