Опаковка – кутии за подаръци

За днес опаковъчните кутии не са само опаковки за съхранение, но и индикатор за изображение и престиж. Така, ако в домакинството ви трябват опаковка за подаръци, обикновената картонена кутия се превърна в истинско произведение на изкуството.

Благодарение на приложението на интересни дизайнерски решения, подаръчните кутии за опаковане на подаръци, сувенири и цветя се превърнаха в определен елемент на изображението. За целта може да ползвате канап и Крафт хартия: https://www.office1.bg/opakovachno-velapape-i-hartiya-opakovane-i-arhivirane-1003.  Получаването на подарък, опакован по този начин, е не само приятно, но и престижно.

И наистина, да получи подарък, опакован в красива кутия е много хубаво и запомнящо се. Кутиите за подаръци са придобили известност не само в битовата сфера, но са станали част от правенето на бизнес. Много компании създават кутии с логото на своите продукти или марка (марка). Ето защо, по този начин не само може да увеличите престижа на компанията, но и да увеличите рекламата.

Кутиите са изработени в различни форми, цветове, с различен декор. Материалът може да бъде разнообразен, обикновено използващ различни видове картон. Технологията за производство на опаковки за подаръци е донякъде по-сложна, отколкото при производството на конвенционална кутия. Декорът на картон може да бъде офсетов печат, ламиниран цветен картон, тъкан, хастар, микрогъвкав картон и много други. В зависимост от сферите на употреба, някои покрития от бои и лакове се използват не само за добавяне на представяща се презентационна кутия, но и за предпазване от повреда и попадане на вода.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *