Идеалните открития по света

Оказва се, че новините нямат почивка, дори, докато всеки от нас излиза във ваканция.

Независимо дали сега стягате куфарите или се връщате от лятната отпуска, дали скучаете в полупразния офис или се излежавате с мартини в ръка на плажа, новинките на INTERPOLEZNO.COM могат да разнообразят времето ви

Ето и тях:

  1. Оказва се, че най-стабилни връзки се връзват с хора, които четат книги. И тук, далеч се разминаваме с читателите на Фейсбук, а говорим за онези почитатели на литературата, които препрочитат роман след роман. Това е така, защото подобни хора имат по-богат език, силно въображение, лесно се разбират с останалите и са склонни да приемат и осмислят позицията, през погледа на отсрещната страна, дори да изпаднат в конфликтна ситуация. Тези читатели могат да споделят различни мнения и това ги прави по-предпочитани от другия пол, защото наред с мирогледа им винаги има за какво да разказват, а с мъдрост и знания да покоряват събеседника.
  2. Излиза, че на мода са амбициозните, лъчезарни и упорити дами, обратно на схващането, че мъжете искали за съпруги слаби жени, които носят по-малко пари у дома. Днес актуалност и интерес у силния пол събужда динамичната, борбена и усмихната дама, която вечно се стреми към постигане на някакви мечти, реализиране на цели и надграждане във всеки аспект от живота. Това оставя на заден план онези, които вечно мърморят, оплакват се или са пуснали котва в продължение на години.
  3. „Сглобиха“ идеалната жена – да, точно както бащата на Пинокио го създал, но тук не става дума за дърво или камък, нито за кукла от парцали, а за жена, чиито части били определени сред направено проучване онлайн. Чиателите сами гласуват избирайки сред светски известни красавици. Тка идеалната жена придобила следния образ и имала частите на – косата на Кари Ъндърууд; очи на Мила Кунис; ръце на Габриел Юниън; крака на Блейк Лайвли; бюст на Софи Вергара; корем на Риана; усмивка на Джесика Алба.
  4. Вече съществува сайта на база ДНК анализ за партньорство. Според него регистрацията на различните полове е съпроводена не единствено с типични въпроси, но и с тест на слюнка, която се изследва в специални лаборатории. След анализа става ясно, гени, имунитет, а интересното е, че от него може да се установи, как личността се справя в различни хубави и лоши ситуации. Така на база на резултата, може да се търси съвместимост с представител на другия пол. Оказва се и, че понякога резултатите могат да съберат двама души и да ги направят идеалната двойка.

Ако търсите своя начин на живот или нещо друго, което да ви разтвораи от забързаното ежедневие, не забравяйте да посетите този адрес: http://www.interpolezno.com/category/lifestyle.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *