5 начина да преобразите дома

Актуалността в декора на дома може да достави огромна доза радост, настроение и позитивна нагласа, по време на престоя в домашната обстановка.

Белият цвят от край време е символ на чистота, нежност, внася много светлина в помещенията и озарява с прелестна невинност.

Предлагаме ви 5 идеи да вмъкнете повече позитивно настроение, светлина и да възцарите дома си, отрупвайки го с много хармония и през най-мрачния и дъждовен сезон – есента.

За създаване на изчистен интериор, за преобразяване на истинско спокойствие, тишина и нежност. За целта започнете с разчистване на всички стари и излишни неща. Потърсете екипи за опразване на апартаменти. След това вмъкнете повече цветя.

Белите и кремообразни цветя, клонки, белите вази, прозрачните и стъклени буркани, камъчета, свещници и гъбички за цветя са чудесна възможност без много усилия и средства да постигнете очарование във всеки кът на жилището си.

Как да стане това, предлагаме ви сега да научите, като се вдъхновите от нашите идеи:

  1. Нежност в лилиите – нежни, кремавобели лилии ще стоят прекрасно на фона на бялата покривка, белите салфетки на масата и ще подчертаят минималистичния декор в кухнята.
  2. Контраста има значение – може да опитате, като контрастирате над форма и размер. За целта използвайте обемна ваза с тесен отвор и пуснете в нея изящен букет от бели хризантеми. Около вазата поставете бели камъни, които предварително може да боядисайте с вар или бяла боя (понякога и лака за нокти върши чудесна работа).
  3. Букетите – едва ли има нужда да ви убеждаваме, че всяко цвете в дома в голяма степен отваря интериора. Използвайте магията на цветята, за да озарите всяко кътче на дома си. Заложете на красотата, нежността и обема на букетите, дори за най-невзрачната ваза и сами ще се уверите, колко голям може да е ефекта за помещенията.
  4. Цветовата композиция – за улеснение използвайте пиафлора (гъба за напояване на цветето), в която да закрепите стъбълцата на цветята. Също, както го правят професионалните цветари.
  5. Вазата с бели цветя – вазите с бели цветя се вписват лесно в светлия интериор. За да създадете романтична обстановка, поставете около тях бели свещи или имитиращи лампи.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *