Уеб дизайн и инструменти за него (Първа част)

Уеб дизайн, оформление за сайт, представяне в интернет пространството. Всичко това е ориентирано и цели достигането до потребителя. За да стигнете до потребителя, ще минете през ситото на търсачките. За целта ще ви е нужно оптимизиране и рекламиране. Така накратко може да се опише един онлайн бизнес днес. www.WebDesignBulgaria.net се занимават с изготвянето на професионални уебдизайни за разнообразни сайтове. За да се създаде един дизайн за уеб са нужни и редица инструменти за целта. Някои от тях са добре изпитани стари дизайнерски инструменти, докато други са нови и наскоро навлезли в дизайна. За един уеб дизайнер е много важно да познава новото, но да не пренебрегва функциите на изпитаното старо. Само така ще изгради уникална идентичност за клиентите си, ще им бъде полезен и уебсайтовете им ще работят в тяхна полза. Ето и първа част от дизайнерските инструменти.

Уеб дизайн – инструменти на уебдизайна, при оформянето на сайтове

Когато стане въпрос за уеб инструменти в дизайна – те са много спор няма. Едва ли ще бъдем достатъчно изчерпателни и ще ви изброим всички уеб дизайнерски пособия, но… Ето едни от наложилите се сред дизайнерите. Тук ще разгледаме инструменти, като Pixate, Webydo, Antetype, Iconfinder и Color scheme. Всеки един от тези инструменти си има предназначение и то е…

Уеб дизайн за целите на уебсайта в Webydo ви помага да покажете проекта си за сайт на клиентите си. Автоматично проектната версия на уебсайта се зарежда в програмата, без да е нужно актуализиране с HTML код на нещата. Тоест по отношение програмирането на уебсайта дизайнерите са много по-улеснени, друг остава въпроса – това е добре да бъде проектната версия, работата по нея от програмисти продължава в последствие. Pixate е идеалния начин дизайнерите да експериментират в уеб дизайна си с анимации за Android и iOS. С инструмента много лесно се създават атрактивни дизайни за адаптивни мобилни сайтове, така че е добре да го познавате.

Antetype е още едно чудо на уеб дизайна, предназначено да улесни работата на дизайнерите по мобилно респонсив сайтовете. С други думи вашия уебдизайн за даден сайт в този инструмент, бързо става идеален прототип за мобилни, което в днешно време е задължително изискване на Гугъл. Iconfinder пък е инструмент събиращ в себе си богата гама от разнообразни икони за уебсайтове. Той е много полезен, както за дизайнери на уеб, така и за програмисти и маркетингови специалисти. Относно Color scheme нещата са ясни – тук има хиляди цветови схеми и комбинации, така че да намерите най-добрата визуализация на даден сайт. www.WebDesignBulgaria.net са бранда, който ще изработи за вас уникален и съвременен уеб дизайн, така че да завладеете интернет с присъствието си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *